Joulukalenteri 2.12

Luku 2

Kuten kaikki muutkin, myös hän oli odottanut uutta aamua jännityksestä kihisten. Siitä asti, kun hän oli löytänyt taikalaatikon ja siitä saaman vinkin avulla lyhdyn pienen polun varrelta, hän oli vain odottanut seuraavaa yllätystä, jonka taikalaatikko hänelle voisi tuoda. Hän oli ottanut lyhdyn matkaansa ja ihmetellyt kuinka näin pieni kapistus voi saada hänet niin onnelliseksi. Kuinka ihmeessä näin pieni kapistus saa hänet tuntemaan jotain näin hassua. Jokin lämmin tunne oli täyttänyt hänet, kun hän tuijotteli palavaa kynttilää omassa kodissaan. Hän oli vain tuijottanut kuinka liekki tanssahteli kauniisti lyhdyssä ja valaisi hänen kotiaan. Ensimmäistä kertaa hänen talossaan oli valoa. Samalla kuitenkin hän tunsi myös jotain muuta. Tämä jokin muu oli kaipuuta. Hän kaipaisi jotain, mutta ei osannut sanoa mitä se oli.

Hän kuitenkin pyyhki mielestään kaiken ikävän ja päätti lähteä etsimään taikalaatikkoa. Taikalaatikon mukana olleessa kirjeessä oli lukenut, että sitä piti aina etsiä aamuisin. Jos luukun löydät, se vinkin sulle luo – Aina aamuhämärän aikaa –  On tapahtunut joulun taikaa”. Hän muisteli kirjettä.

Missä ihmeessä se luukku voi olla? Hän ajatteli…

Ja kuten kaikissa ihmeellisissä tarinoissa myös tässä tarinassa on tapahtunut jälleen jokin uusi ihme. Taikalaatikon veli, tai kopio tai mikä se nyt onkaan, on ilmestynyt myös jonnekin tänne.

 

 

2.12 Luukku 2:

Siellä missä muurahaiset taivaltaa

Missä pieni siili aivastaa

Näkyvissä vain heidän

On se jokaisen oma, joskus myös meidän

Korkeudella tontun saappaan

Yllätyksen itselleni nappaan

 

Välineet: Taikalaatikkoon vinkki, pieni sukka.


 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: