Keskustelu

Elikkäs tänne voi laittaa tipsejä, vinkkejä, kysymyksiä ym. mielenpäällä olevaa. Tämä palsta toimii siis antamalla kommenttia ja sitä saa antaa kuka ikinä haluaa. Kuitenkin, jos on sivuja koskevaa palautetta, niin antakaa se palaute osiossa, kiitos.

33 ajatusta artikkelista “Keskustelu

 1. ekseppa sanoo:

  Hah, on se hauska että mä edelleen palaan tänne sivulle virkistämään muistia joistain jutuista. Ei ole turha prokkis. Mietin että vois laittaa tänne hyödyllisii infoja tuolta kaupunkienkin tarjoamista koulutuspäivistä, jos jotain hyvvee tulee vastaan

  • samranta sanoo:

   🙂 Olisin enemmän kuin otettu, jos tänne innostut laittaan juttua ja vinkkejä sivuille. Kaikki hyvät ideat myös työelämästä otetaan vastaan.

   On se vaan mukava nähdä, että sivuista on hyötyä edelleen :).

   Sivut kerää tällä hetkellä about 14 000 klikkausta vuodessa.

 2. ekseppa sanoo:

  Paljjonko sai olla poissaoloja referaattiseminaarista? uskonto? tieteellinen viestintä?

  • samranta sanoo:

   Referaattiseminaarista vissii saa olla pari kertaa poissa. Tieteellisestä viestinnästä ainaki nyt yhden kerran, enemmästä en oo varmaa. Uskonnosta yks sallittu ja toinen pitää korvata.

 3. vakaarina sanoo:

  Ajattelin, että voisiko tänne laittaa myös lasten kanssa tehtäviin askarteluihin tai käsitöihin ohjeita jos hyviä ideoita tulee vastaan tai itse keksii jonkun ja haluaa jakaa muille. Meillä ei kuitenkaan paljon ehdi käytännön töitä olemaan missään aineessa ja idikset tulevaa työtämme varten pitää itse keräillä.

 4. Ketkä teki esityksen pöytäteatterista? Oliko siinä jotain powerpointtia tai vastaavaa esitystä mitä vois käyttää oppimispäiväkirjaan hyödyksi? Minkälaisia asioita ootte muuten siihen portfolioon/oppimispäiväkirjaan tai miksi ikinä kutsutaankaan kirjotelleet? Tuntien tapahtumia vai yleisesti mitä ootte oppinu tunneilla? tuntuu että oon jotenki ihan hukassa ja että kirjotan vaan samaa asiaa ”lapsien mielenkiinto pysyy paremmin opetetussa aiheessa ku käytetään draaman eri osa-alueita hyödyksi opetuksessa” ÄÄÄÄÄÄ! 😀

  • samranta sanoo:

   Nyt joudut varmaa tiedustelee noita matskuja spostilla, mäkää en muista ketä siinä oli esittämässä enkä oo materiaalejakaan saanut.

   Tehtävän anto portfolioon oli tosi vapaa, mikä kyl nyt tuntuu enemmän vaikeuttavan ku helpottavan hommaa. Kuitenkin siinä on nyt se hyvä puoli, et tuskin voi väärin tehdä. Pointtina on se, että se olisi enemmän pohdiskeleva kuin teoriapainoitteinen, että ei uppoutuisi selostamaan mihinkää nuken tekemiseen. Siinä voi käyttää ajatuksia mitä on tehnyt tunneilla, ottaa sieltä mukaan asioita mitä on käyty tai on tullut mieleen. Ite en oo vielä sitä alottanu, nii en pysty enempää auttamaan, mutta etsi oma mielenkiinnon kohde ja kerro siitä kaikki ajatukset mitä tulee, miten sie sitä voisit hyödyntää lasten kanssa, minkälaisia juttuja tehdä, minkälaisiin teemoihin yhdistää, minkä ikäisten kanssa, minkä takia jne. jne. ja avaat niitä jonkin verran. Vaikka miten draamaesitys vaikuttaa lapseen ja mitä kaikkea siihen kuuluu. Erittelee eri tehtävät siinä ja miten ne vaikuttaa lasten eläytymiseen ja reagointiin (valaistus, äänet, eri roolit, eri draaman muodot, lavasteet, maskeeraus, musiikki jne,)

   • vakaarina sanoo:

    Muistelen, että opettaja sanoi, että saa tosiaan keskittyä vaikka vain yhteen itseä kiinnostavaan aiheeseen. Täytyy käyttää myös 3 teoria lähdekirjaa ja sitten pohdiskella asiaa. Oma pohdinta siis tärkeä. Teorian kautta pohdintaa. Voisin kuvitella, että leikkejä ja esityksiä voisi käyttää esimerkin omaisesti seassa. Mulla on aivan tekemättä vielä myös kun ei oikeesti riitä tunnit enää päivässä.

 5. vakaarina sanoo:

  Anteeksi kun vaivaan taas, mutta en päässyt tänään 11.11. kouluun, kun lapsella ei mennyt eilinen allergiatesti ihan putkeen, niin sanottiinko uskontotunnilla mitään erityistä vai pääseekö kärrylle lukemalla luentokalvot Optimasta? Luin Reima postit ja on kyllä hienon kuuloinen juttu. Anteeksi vain että en päässyt siis eilenkään paikalle ym. syystä. Voitteko sanoa sitten, jotka lavastuksista huolehtii, että mitä voisin tehdä ja mitä tarvii tuoda tarvikkeita paikalle ym.

  • samranta sanoo:

   diat läpi nii pitäis pysyä mukana. Mä ainakin päivittelin pääasiassa blogia tunnin ajan, et tuskin mua huonommi voit kärryillä olla.

   • vakaarina sanoo:

    Muistaako kukaan sitä, että kärsikö noilta uskonnon luennoilta olla tuon yhden kerran pois ilman että piti tehdä joku korvaava juttu? Opettaja sanoi kyllä alussa siitä jotain…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: