Perusidea

Oppia VaKa Kaikki – on blogi, joka on pääasiassa suunnattu Oulun yliopiston 2011 aloittaneille varhaiskasvatusopiskelijoille.

Blogi on kaikille avoin, mutta joitakin tietoja olemme suojanneet salasanoin, koska kunnioitamme toisten tekijänoikeuksia ja yksityisyyttä. Esimerkiksi, kaikki eivät halua omien tehtävien olevan esillä koko Suomen kansalle, joten näissä artikkeleissa lukemista on rajoitettu.

Oppimisen ei ole tarkoitus olla kilpailua, vaan tarkoituksena olisi, että kaikki oppisivat. Tämän sivuston tarkoituksena on helpottaa oppimista, jakaa ajatuksia ja kehittää oppimisprosessia. Me olemme kaikki hieman erilaisia oppijoita ja kaikki eivät välttämättä tiedä vielä sitä omaa parasta oppimistapaansa. Toivottavasti näiden sivustojen avulla voimme helpottaa hieman tätä prosessia.

Toiseksi, tarkoituksena on saada AHAA-elämyksiä. Toiset opiskelijat voivat huomata juuri sen punaisen langan, mitä itse on lankakerästä koittanut kaivaa.

Kolmanneksi tarkoitus näillä sivuilla on uuden tiedon tuottaminen ja keskustelun syntyminen.

Näiden sivujen tarkoitus ei ole antaa kenellekään valmiita vastauksia, eivätkä artikkelit ole kopioimista varten. Kunnioitamme jokaisen tekijänoikeutta omaansa kohtaan. Tämän seikan vuoksi, jotkin artikkelit ovat suojattu joko salasanalla tai ne ovat yksityisiä.

Näillä sivuilla jokainen jäsen saa mahdollisuuden jakaa oman opetuskokemuksen muiden kanssa.

Jäsenenä oleminen ei vaadi omien muistiinpanojen, tehtävien yms. lisäämistä sivuille. Kuitenkin aktiivinen kommentointi ja omien ajatusten jakaminen ovat perusedellytyksiä sivuston toimivuuden vuoksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: